+31(0)353040080 info@keyzermedia.com

Media- en entertainment advocaat met meer dan 30 jaar ervaring in de muziekindustrie en in de wereld van tv, online, radio en film.

Wie is Eric Keyzer?

Eric Keyzer is een dealmaker met een groot netwerk binnen en buiten de advocatuur. Zijn grote kennis van de industrie en alle juridische en niet-juridische ontwikkelingen maken van hem de meest ervaren media & entertainment advocaat van Nederland. Volgens Chambers Europe is hij de enige in de Nederlandse media-advocatuur die de status “Senior Statesman” verdient.

Eric Keyzer staat pal voor zijn cliënten, vanuit het hart met gevoel voor recht en rechtvaardigheid. Hij zal altijd op zoek gaan naar een oplossing, bij voorkeur zo lang mogelijk conflict-vermijdend en waar nodig bruggen bouwend waar anderen die afbreken.

Vanuit zijn lange en brede marktgerichte ervaring adviseert hij zijn cliënten over strategische keuzes en het aangaan van samenwerkingen met de daartoe meest geschikte partijen. Hij is tegelijkertijd klankbord en adviseur. Vooral in zijn werk voor en met creatieve talenten helpt hij met het uitbouwen van en nieuwe richting geven aan carrières.

Waarom Eric Keyzer?

De meerwaarde die Eric voor zijn cliënten heeft bestaat onder meer uit zijn brede ervaring en inzicht als adviseur. Hij helpt artiesten en ander creatief talent met het bouwen van nieuwe carrières en verder uitbouwen en succesvol maken van bestaande carrières.  Hij is waar nodig zakelijk zonder ooit de human factor uit het oog te verliezen.

Creatieve talenten en organisaties die daarmee te maken hebben begeleiden bij hun strategie, rekening houdend met alle juridische aspecten die daarbij horen.

Eric Keyzer

Eric Keyzer

Advocaat/Consultant

Legal management for creative talent is more than solving problems, it is about creating new opportunities